Zadar dočekuje Goricu; Perinčić: “Nakon dvije pobjede protiv ABA ligaša atmosfera je puno drugačija”

Zadar u petak, 18. prosinca u 18 sati dočekuje Goricu u sklopu 14. kola HT Premijer lige.

Momčad Veljka Mršića će gledati da nastavi svoj pozitivan niz nakon pobjede protiv Cibone i FMP-a. Gorica je u prošlom kolu rutinski svladala Zabok i trenutno imaju 8 pobjeda i 2 poraza ove sezone. Zadar je u prvom krugu bio poražen u Gorici sa šutom u zadnjoj sekundi Karla Uljarevića, nekadašnjeg igrača Zadra.

“Za nas je najvažnije da uđemo u utakmicu fokusirani. Ako budemo fokusirani i igramo našu igru mislim da možemo napraviti dobar rezultat. Nakon ovako dugog puta znamo kakva smo ekipa, što moramo napraviti da budemo bolji i da pobjeđujemo. Ako smo fokusirani i igramo s visokim intenzitetom mislim da će sve biti dobro sutra”, najavio je utakmicu Kodi Justice.

“Normalno da je sve drugačije nakon ove dvije pobjede, atmosfera je puno drugačija. Drago mi je zbog ekipe jer odlično treniraju i zaslužili su ove dvije pobjede protiv dva abaligaša. Protiv Gorice nas čeka jedna zanimljiva utakmica, Gorica igra jako dobro. Oni zabijaju puno koševa, oni su jedni od najboljih u ligi u tom segmentu. Trener Sesar je talentiran. Oni su nas pobijedili u prvom krugu sa šutom u zadnjoj sekundi ali mislim da smo naučili našu lekciju. Tu utakmicu smo trebali prelomiti puno ranije. Sad znamo što trebamo napraviti, moramo igrati obranu na visokom nivou kao što smo igrali protiv Cibone, Igokee i FMP-a. Protiv Igokee obrana je bila jako dobra, dok u napadu nismo imali svoj dan. S jednim pravim pristupom od početka utakmice nećemo imati problema. Umorni malo jesmo ali smo spremni za još jednu dobru utakmicu kako bi ostali u ovom pozitivnom ritmu”, rekao je pomoćni trener Ivan Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...