Stožer javlja: “Noćas je u Zadru rođena prva beba s područja Sisačko-moslavačke županije!”

U zadarskoj Općoj bolnici, javlja Stožer civilne zaštite Zadarske županije, noćas je rođena prva beba sa područja Sisačko-moslavačke županije čiji su roditelji privremeno našli smještaj u Zadru.

Riječ je o djevojčici koja je treće dijete u obitelji. Čestitamo sretnim roditeljima, a domaćinima zahvaljujemo ma gostoprimstvu, poručuju.

Iz Stožera javljaju kako prema dosad pristiglim podatcima, na području Zadarske županije trenutno boravi 303 osoba s područja stradalih u potresu.

To je za 34 osobe više naspram jučer.

Mole sve obitelji ili njihove domaćine, ukoliko imaju potrebe za bilo kakvom vrstom pomoći (hrana, odjeća, liječnička skrb ili bilo koji drugi oblik zdravstvene zaštite) da se jave na telefonski broj 350-318 ili e-mail [email protected].

Sve stanovnike Zadarske županije koji su u svoje domove primili obitelji s područja pogođenih potresom i dalje pozivaju da nam dostave njihove podatke zbog evidencije o broju ljudi na našem području, njihovim potrebama te kako bi mogli dostaviti informacije Stožeru civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije. Informaciju možete dostaviti i na e-mail Stožera civilne zaštite Zadarske županije ([email protected]).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...