White potvrdio: Borba između Miočića i Ngannoua u ožujku!

U subotu javljeno je kako je izgledno da će doći do revanša između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua u ožujku, a tijekom noći to je potvrdio i predsjednik UFC-a Dana White.

Miočić i Ngannou borit će se 27. ožujka na priredbi UFC 260.

Miočiću će to biti peta obrana UFC naslova u karijeri, a upravo jedna od tih pet bila je protiv Kamerunca Ngannoua prije tri godine kada ga je deklasirao.

Ngannou već mjesecima želi svoju priliku za naslov. Miočić je nakon pobjede nad Danielom Cormierom tražio pauzu kako bi se, između ostalog, posvetio i obitelji, no Kameruncu je to silno smetalo.

Ipak, napokon je dobio što je tražio…

Na istom događaju na kojem bi Alexander Volkanovski trebao braniti titulu u pero kategoriji protiv Briana Ortege. Riječ je o još jednom megaokršaju pa ukoliko dođe do dogovora i realizacije.

Ngannou prije tri godine izgledao kao početnik

Stipe Miočić izdominirao je Ngannoua u siječnju 2018. godine te Kameruncu nanio prvi poraz u karijeri. Bila je to školska izvedba hrvanja u kojoj je Ngannou pokazao puno nedostataka u klinču, a pogotovo u parteru.

Od tada je znatno napredovao i premda je, po navici, veliku većinu protivnika riješio u stojci, sam tvrdi da dosegao novu razinu hrvanja. Ipak, pitanje je koliko je mogao napredovati spram Miočića te može li izbjeći istu sudbinu kao u prvom okršaju.

Prema saznanjima američkih medija, pobjednik borbe trebao bi u kavez s Jonom Jonesom, koji je napustio titulu u poluteškoj kategoriji i karijeru odlučio nastaviti u teškoj. Baš neki dan objavio je trenutnu kilažu – 113 kilograma čistih mišića, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...