A1 privatnim korisnicima nudi Deezer uz najpovoljniju cijenu streaminga glazbe u Hrvatskoj

A1 je predstavio uslugu na koju vam svakako želimo skrenuti pažnju, obzirom da smo tijekom predstavljanja i sami ostali ugodno iznenađeni. Privatni korisnici A1 mobilnih usluga, naime, od danas mogu aktivirati i koristiti glazbenu streaming uslugu A1 Xplore Music by Deezer i to po najpovoljnijim cijenama na hrvatskom tržištu, ne samo u usporedbi s ostalim ponudama za korištenje Deezera, već i u usporedbi sa svim drugim glazbenim streaming servisima uopće.

U individualnoj ponudi, odnosno Deezer Premium modelu, glazbeni servis Deezer dostupan je kroz ovu uslugu po cijeni od 29 kuna mjesečno i nudi najduže besplatno probno razdoblje od tri mjeseca. Jedan korisnički račun može se povezati na tri različita uređaja, primjerice mobilni telefon, tablet, desktop računalo, pametni zvučnik, pametni sat ili druge kućne uređaje i igraće konzole.

Obiteljski paket, odnosno Deezer Family model, neograničeno može koristiti do šest članova kućanstva po zajedničkoj cijeni od 59 kuna mjesečno, odnosno manje od 10 kuna mjesečno po osobi. Svaki član ima vlastiti profil, a roditeljima koji žele kontrolu nad konzumacijom sadržaja svojih najmlađih članova kućanstva omogućuje se kreiranje posebnog Kids profila. Korisnici paketa, glazbu mogu simultano slušati na čak 13 različitih uređaja koje mogu povezati na jedan Deezer family pretplatnički račun.

Još bolje: Kada je korisnik, koji je ujedno nositelj računa, spojen na A1 mobilnu mrežu streamanje glazbe online na Deezeru se ne naplaćuje. Glazba se preko Deezera može slušati i offline, odnosno bez internetske veze, preuzimanjem omiljenih pjesama i playlista na uređaj.

Uslugu Deezer Premium ili Deezer Family moguće je aktivirati preko Moj A1 aplikacije ili Moj A1 portala, kao i na A1 prodajnom mjestu ili preko A1 Službe za korisnike. Xplore Music by Deezer imat će i editorial odnosno playliste koje će A1, prateći trendove u Hrvatskoj i svijetu, redovito kreirati i ažurirati te samim time jačati digitalnu glazbenu osviještenost u Hrvatskoj istovremeno pružajući podršku domaćim glazbenicima.

Neovisno slušaju li glazbu na putu, na poslu ili u školi, uz sportske ili kućanske aktivnosti, ili pak samo za zabavu i opuštanje, Deezer korisnicima A1 usluge nudi čak 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača. Korisnici tako mogu kreirati vlastite ili zajedničke playliste te  dijeliti ih s drugima ili uživati u već kreiranim playlistama za razne prigode. Osim toga, svi A1 korisnici mogu uživati u brojnim jedinstvenim značajkama kao što su Flow – neprekinuta glazbena podloga koju Deezer priprema za svakog pojedinog korisnika na temelju njegovih jedinstvenih preferencija i ukusa, dok će značajka Songcatcher zaljubljenicima u glazbu omogućiti identificiranje nepoznatih pjesama i omogućiti njihovo dodavanje izravno u osobni katalog pjesama, rekli su iz A1.

 

Usluga je dostupna svim A1 mobilnim korisnicima na bonove i privatnim korisnicima na pretplatu bez obzira na kojoj su govornoj tarifi te je kompatibilna sa svim uređajima, piše Bug.

 
a1deezerglazba