Cestitka_Uskrs

U BMW-u napravio posebno pregradno mjesto, ispitan diler koji je prevozio drogu u vrijednosti 900 tisuća kuna

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 25. veljače  2021. u službi dežurstva ispitalo državljanina Republike Hrvatske (1961.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 60-godišnjak 24. veljače 2021. na autocesti A1 na odmorištu Jasenice-sjever, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, u namjeri daljnje prodaje radi stjecanja protupravne imovinske koristi, u za to posebno pregrađenom mjestu osobnog vozila prevozio ukupno 637,3 grama droge kokain, upakirane u više PVC vrećica, 14,9 grama droge hašiš, tri grama droge marihuane, dva grama droge amfetamin i oko 0,5 droge MDM-a, piše u optužnici.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru je predloženo da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog državnog odvjetnika i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

Sjetimo, prilikom pregleda automobila 60-godišnjeg vozača BMW-a, policijski pas Lili pozitivno je reagirao na prisutnost droge. Procjenjeno je kako bi vrijednost zaplijenjene droge na uličnom tržištu dosegla preko 900.000 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...