Antena ti daruje dvije ulaznice za plesnu radionicu “Namjera”; Plesom probudite životnu radost i pokrenite se kroz šapat tijela

Namjera je plesna radionica satkana od nizova osobnog iskustva plesnog istraživanja, plesa kao alata koji budi životnu radost. Namjera je Namjere povezati se osobno sa sobom i grupom kroz 3 susreta. Tematski je postavljena, a svaki susret nosi svoju temu Ja Ja i Ti Ja i Ti i Grupa.

U prvom susretu ” ja ” otkrivamo vlastitu slobodu pokreta i njegovu jednostavnost. U drugom “ja i ti ” kako možemo zajedno plesati bez potrebnog kontakta i kako si možemo pomoći kroz prihvaćanje baš takvi kakvi jesmo u pokretu i plesu i treća tema “ja i ti i grupa.” Što nama ples kao grupi donosi i što stvaramo i kako stvaramo polje u kojem možemo zajedno rasti i graditi zdrave odnose, jednostavne, iskrene s namjerom da je svatko vrijedan baš takav kakav je…da budimo nadu u sebi i drugima i da se podsjećamo da smo baš tu kakvi jesmo odlični jedinstveni.

Osim glazbe koristit ćemo i boje kako bismo uvidjeli vlastitu vrijednost i podsjetili se na različitost koja u nama iziskuje veliki prag i tolerancije i poštovanja no tako i oduševljenja za našu jedinstvenost. S obzirom na ljepotu koju glazba nudi i susret na koji nas poziva Namjera da budemo dobro u svom tijelu sada i ovdje..ne može biti drugačije nego Dobro i Savršeno..

Život i jeste stalno kretanje pa pokrenimo se i mi kroz šapat tijela i volju Namjere, poručuje organizatorica Biljana Šare.

Sve radionice se održavaju nedjeljom od 17 do 19 sati, a prijave su obavezne.

Prijaviti se možete na broj telefona 0919203123, Biljana Šare.

Antena Zadar vam poklanja dvije ulaznice za radionicu koja će se održati 7. ožujka u prostorijama Udruge Gesta. Sve što trebate učiniti jest podijeliti ovaj članak, a na našoj Facebook stranici u komentarima označiti osobu s kojom želite ići.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...