Bivši šef zadarske SOA-e pronađen mrtav; Našli su ga prostrijeljene glave. O njegovoj smrti kruže dvije oprečne informacije

Bivši šef zadarskog centra SOA-e i direktor korporativne sigurnosti Hrvatske pošte Toni Matas danas je pronađen mrtav u blizini Knina, objavio je Nacional. Kako na svom portalu navodi ovaj tjednik, pozivajući se pritom na neslužbene izvore, bivši šef zadarskih obavještajaca pronađen je prostrijeljene glave.

Tjednik navodi: “Do Nacionala su došle dvije oprečne informacije: Prva je da je Matas ubijen, a druga je da je sam sebi oduzeo život te je, navodno, u automobilu ostavio oproštajno pismo.”

Istraga traje te bi ubrzo trebali imati i službene informacije o Matasovoj smrti.

– U tijeku je policijski očevid. Kad utvrdimo sve okolnosti, izaći ćemo s detaljnim priopćenjem u javnost, rekao je za Hinu glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

Inače, kako podsjeća Nacional, Toni Matas bio je kandidat za ravnatelja SOA-e, a na tom mjestu ga je želio vidjeti Tomislav Karamarko.

O događaju se oglasila Policijska uprava šibensko-kninska.

“Danas u 12 sati Policijska postaja Knin zaprimila je obavijest da se na području Kravlje drage (područje između Knina i Gračaca) u jednom vozilu nalazi mrtva muška osoba. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja potvrđena je dojava i mjesto je osigurano.

U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku obavlja se očevid nakon čega će tijelo biti prebačeno u Opću i veteransku bolnicu Knin radi vršenja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti. O svemu poduzetom će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku”, stoji u priopćenju Policijske uprave Šibensko-kninske.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...