Igokea deklasirala Zadar na Višnjiku; “Moramo u ovakvim utakmicama donijeti bolje odluke”

Zadar je u 23. kolu ABA lige poražen od Igokee rezultatom 63:86.

Igokea je pokazala odmah na početku zašto je bila favorit u ovoj utakmici, u ranoj fazi susreta držali su vodstvo od 4:16.

U drugoj četvrtini momčad Veljka Mršića uspjela je smanjiti zaostatak na -8, no nakon toga Igokea se odvojila i stvorila je nedostižnu prednost.

U drugom poluvremenu, Zadar nije imao odgovor na igru Igokee te su upisali poraz u regionalnoj ligi.

Justin Carter bio je najbolji strijelac za Zadar s 15 poena uz 4 skoka i 2 ukradene lopte.

Za Igokeu, Nikola Jovanović zabio je 13 poena.

Dragan Bajić, trener Igokee: “Moram čestitati svojoj ekipi na jednoj briljantnoj utakmici. Svi znaju da se umor akumulirao kod moje ekipe jer smo imali puno dalekih putovanja, pristup koji su danas pokazali je dokaz da imam sjajne momke i da je s njima milina raditi. Od početka sezone govorim da imam ekipu s kojom se ne bojim igrati protiv ikoga u ABA ligi.”

Veljko Mršić, trener Zadra: “Igrali smo protiv jedne fizički jake ekipe koja igra jako dobru sezonu. Čestitam Igokei na dobroj utakmici, bili su bolji protivnik od samog početka. Igokea je kontrolirala utakmicu, jedino smo u drugoj četvrtini uspjeli smanjiti njihovu prednost na nekih 8 razlike, ali su oni nakon toga odmah reagirali. Postotak šuta i broj izgubljenih lopti nije bio na našoj strani i to je ono što je usmjerilo utakmicu. Mi moramo u ovakvim utakmicama donijeti bolje odluke, loptu moramo brže rješavati. Igokea je bolja ekipa i to se odrazilo na rezultatu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...