Nina Badrić ipak razmišlja o kopanju krumpira

Sarkastičnom objavom na društvenim mrežama pjevačica Nina Badrić u subotu je obilježila prvu, nadamo se i posljednju, obljetnicu svog odmora od nastupa.

‘Sretna mi godina dana prisilnog odmora’, čestitala si je srkastično neslavnu godišnjicu Nina, koja je posljednji put nastupila za Dan žena prošle godine u Areni Zagreb, nakon čega je došlo do zatvaranja.

‘Nove pjesme se snimaju planova je puno u mojoj glavi, al’ glazba i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni’, piše Nina i otkriva kako joj se jedna ideja koja je izazvala kontroverze na društvenim mrežama prošloga ljeta, sada čini izglednom.

‘Sve mi je izglednija ideja o kopanju krumpira (ako ima još takvih prijedloga za posao samo dajte, najte se štediti), napisla je Nina i dodala da do tada može picnuti frizuru pa da barem na Instagramu izgleda da je sve super cool.

‘Pozdrav uz pjesmu ‘Radnička odmara se klasa plavi se Jadran talasa”, zaključila je svoju objavu pjevačica, označivši ‘Nigdjezemsku’ kao lokaciju svog javljanja.

Podsjetimo, kako je pandemija prošle godine uzela maha, odgođeni su koncerti i festivali, a kad se u ljeto situacija smirila, Nina se oglasila na društvenim mrežama s zamolbom da Ministarstvo dozvoli estradnjacima da ponovno rade.

No, izjavom da je spremna prosvjedovati na ulici jer joj je onemogućeno zarađivatii nastupima, pjevačica je mnoge iznenadila, a dok su je kolegice podržale, pretrpjela je napade pratitelja s društvenih mreža.

Njoj i drugim estradnjacima jedna je žena cinično poručila da uskoro kreće vađenje krumpira i pozvala ih da se pridruže.

‘Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom je poraz ljudskosti’, odgovorila je Nina na poziv, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...