Perinčić nakon pobjede: “Napadački smo bili jako dobri. Nije lako igrati treću utakmicu u četiri dana”

Zadar je u zaostaloj utakmici 12. kola HT Premijer lige svladao Šibenku rezultatom 96-78. S ovom pobjedom, Zadar je osigurao prvo mjesto uoči trećeg kruga domaćeg prvenstva.

Ivan Perinčić, trener Zadra: “Čestitam igračima na pobjedi. Napadački smo bili jako dobri. Nije lako igrati treću utakmicu u četiri dana, nismo imali vremena za pripremu utakmice, ali igrali smo napadački jako dobro, uz 25 asistencija što je jako dobro. U prvom poluvremenu nismo bili zadovoljni s našom obranom, pogotovo u drugoj četvrtini dok je u drugom poluvremenu bilo puno bolje i mislim da smo zasluženo pobijedili. Čestitke ekipi Šibenke na dobroj utakmici i dobroj sezoni, trener Rahimić radi odličan posao.”

Martin Junaković, igrač Zadra: “Bila je teška utakmica, trebali smo se puno potruditi da bi ovo danas dobili, jer je Šibenka dobra mlada momčad koja igra bez respekta prema protivniku, dok je ovo nama treća utakmica u četiri dana. Nakon poraza od Zaboka došli smo motivirani da pobijedimo danas, znali smo da neće biti lako također smo znali ako mi budemo igrali 100% i napravimo sve ono što smo se dogovorili, da pobjeda neće doći u pitanje. Čestitke Šibenki na dobroj utakmici.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...