Proglašeni pobjednici nagrade “Večernjakova ruža”

Najzaslužnijim pojedincima i ostvarenjima domaće javne scene u subotu navečer dodijeljene su nagrade “Večernjakova ruža”, na glamuroznoj ceremoniji u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Radijskom emisijom godine proglašena je emisija Andromeda s Drugog programa Hrvatskog radija, dok je Ružu za radijsku osobu godine osvojila Ivana Radaljac Krušlin s Radija Sljeme.

Nagrada za novo lice godine pripala je Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću iz RTL-ove emisije “Život na vagi”.

U kategoriji glumačkog ostvarenja godine slavio je Goran Navojec, dok je glazbenikom godine proglašen Massimo Savić.

Dnevnik Nove TV osvojio je Ružu u kategoriji TV emisija godine, dok je Mojmira Pastorčić proglašena TV osobom godine.

“Večernjakova ruža” nagrada je Večernjeg lista koja se dodjeljuje popularnim osobama iz medija i estrade te najpopularnijim radijskim i TV emisijama.

U Večernjem listu kažu da je večeras zbog pandemije koronavirusa broj uzvanika u Hrvatskom narodnom kazalištu bio ograničen, ali to ih nije spriječilo da zaslužnima na jedinstven način dodijele Večernjakove ruže. Ističu da su i ove godine gledatelji imali priliku pratiti događaj u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji te “osjetiti dašak glamura 27. izdanja najstarije i najvažnije medijske nagrade u Hrvatskoj”.

Svečanost dodjele vodili su Doris Pinčić i Duško Ćurlić, a nastupile su neke od hrvatskih najvećih glazbenih zvijezda poput Massima, Vanne, Saše Antića, Albine i talentiranih mladih glazbenika iz popularne HRT-ove emisije “A strana”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...