Putujemo u Bar bez Mršića, ali se vraća Aleksandar Bursać: “Istegnuo sam ligament, ali srećom nije bilo strašno. Čeka nas teška utakmica”

Zadrane već sutra čeka novo gostovanje, u sklopu zaostale utakmice 14. kola ABA lige Zadar gostuje kod Mornara.

Zadar je upravo protiv ekipe iz Bara otvorio novu sezonu ABA lige i to porazom na domaćem terenu 66:82.

Mornar je u prošlom kolu regionalne lige na domaćem terenu svladao Krku 80:61, trenutno nakon 18 odigranih utakmica imaju 14 pobjeda i 4 poraza.

Zadrani su trenutno u pozitivnom ritmu u ABA ligi, u prošlom kolu su svladali Partizan NIS te su spojili četiri uzastopne pobjede u regionalnoj ligi. Nakon 15 odigranih utakmica Zadar ima šest pobjeda i devet poraza.

Susret će propustiti Veljko Mršić koji će pauzirati dva do tri tjedna zbog posljedica COVID-19.

Ivan Perinčić neće moći računati na Filipa Kraljevića koji nije još bio član Zadra kad se ova zaostala utakmica trebala odigrati.

U sastav se vraća Aleksandar Bursać koji je propustio zadnje tri utakmice zbog ozljede koljena.

Utakmica je zakazana za sutra, 4. ožujka s početkom u 18 sati.

“Hvala bogu, svakog dana se osjećam sve bolje. Prošli tjedan sam se ozlijedio kad sam istegnuo laterni ligament, ali srećom nije bilo strašno i uz adekvatan rad se vraćam. Čeka nas teška utakmica, znamo svi kakva je ekipa Mornara. To je Eurokup ekipa koja uzima puno šuteva za tri poena, ako to uspijemo zaustaviti mislim da imamo svoje šanse za pobjedu,” rekao je povratnik Aleksandar Bursać.

“Čeka nas teška utakmica, najtalentiraniji protivnik u napadačkom smislu u ABA ligi. Ako mislimo biti ravnopravni s Mornarom i ako želimo pozitivan rezultat, trebat će nam izuzetno dobra obrana. Mi moramo zaustaviti njihov vanjsku šut, iako oni neće imati Pullena i Whiteheada u sastavu oni imaju dovoljno veliku širinu da to nadoknade. Ova utakmica dolazi u nezgodnom trenutku jer je ovo nama četvrta utakmica u šest dana, da nije toga mislim da sad imamo ekipu koja može igrati sa svima. Idemo odigrati jednu pravu mušku utakmicu i vidjeti gdje smo sad u ovom trenutku u odnosnu s jednom od najboljih ekipa u ligi,” najavio je utakmicu Ivan Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...