“Dajte kaznu, zaradit ću za bolji auto”; Poruka zadarske odvjetnice koju je ostavila policiji širi se društvenim mrežama

Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je poruka vozačice iz Zadra policajcima, a koja se brzo proširila društvenim mrežama. Žena svog Range Rovera svaki dan nepropisno parkira na istom mjestu kod gradske luke, a oni joj svaki dan napišu kaznu.

“Žena svaki dan parkira na žutom, svaki dan pokupi kaznu, a sada je ostavila zanimljivu poruku i uredno se potpisala”, piše u opisu fotografije koja prikazuje poruku.

“Poštovani djelatnici MUP Zadar, slobodno ostavite svaki dan jednu kaznu, odnosno obavijest o počinjenom prekršaju jer ovo je pravi prekršaj (najveći u parkiranju na Poluotoku i šire)”, započela je.

“Opaska: Nemojte zaboraviti staviti prometni znak. Uglavnom, znam da će ostavljanje ovih kazni naša država duplo platiti od ove kazne. Što ostavite, zaradit ću za drugog, boljeg Range Rovera.”

“S poštovanjem, odvjetnica”, zaključila je pismo potpisom.

“Bere kazne pa kad dođe na tehnički, mora podmiriti sve kazne da bi registrirala vozilo. Ja bi joj lijepio svaki dan jednu. Nije označeno parkirno mjesto pa nek’ piše Djeda Mrazu”, napisao je jedan komentator.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...