Idemo na Cibonu; Mršić: “Favoriti su”, Bursač: “Agresivniji su nego prije”

Košarkaše Zadra sutra čeka derbi protiv Cibone u 25. kolu ABA lige u Zagrebu.

Ovo je prvi okršaj ova dva sastava u regionalnoj ligi ove sezone, prva utakmica je bila odgođena zbog koronavirusa u redovima Zadra, ta utakmica će se odigrati u srijedu 14. travnja u Zadru.

Ove sezone dva Hrvatska predstavnika u ABA ligi su tri puta odmjerili snage, dva puta u HT Premijer ligi te jednom u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića, a Zadrani su slavili u sva tri susreta.

U Zagrebu neće biti lako za izabranike Veljka Mršića.

“Cibona je favorit u ovoj utakmici. Oni su zadnju utakmicu odigrali u ponedjeljak dok smo mi u utorak i četvrtak odigrali dvije utakmice u HT Premijer ligi. Njima ova utakmica jako puno znači. Nama također puno znači ali ne toliko kao i njima. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu u teškim uvjetima. Pokušat ćemo ostvariti pobjedu ali kao što sam rekao Cibona je favorit u ovoj utakmici,” najavio je susret strateg Zadra, Veljko Mršić.

Aleksandar Bursać je proveo dvije sezone pod vodstvom Vladimira Jovanovića u redovima FMP-a.

“Čeka nas dobro poznata ekipa, Cibona. Ove sezone smo odigrali dvije utakmice u HT Premijer ligi i jednom u Kupu Krešimira Ćosića. Od tada su imali dosta promjena u ekipi, Vlada Jovanović je preuzeo njihovu klupu prije naše utakmice u Kupu i od tad mislim da je imao više vremena da ostavi svoj pečat. Cibona igra dobro, igraju puno agresivnije nego prije. Očekuje nas teška utakmica, ali vjerujem u svoju ekipu i znam da ako smo na nivou i fokusirani onda pobjeda ne bih trebala izostati,” rekao je Bursać.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...