Luka Modrić: “Nemam veze s betoniranjem u Kožinu. To nije moja privatna plaža”

Nakon što su svi mediji prije tri dana objavili vijest o betoniranju privatne plaže ispred vile Luke Modrića u Kožinu, Index je objavio demantij u kojem nogometaš tvrdi da nije u nikakvoj vezi s betoniranjem te da ne zna tko isto izvodi.

“Luka Modrić izričito tvrdi da nije investitor te da nije u bilo kakvoj drugoj vezi sa betoniranjem plaže u naselju Kožino u blizini Zadra. Također, nije mu poznata informacija tko izvodi betoniranje plaže koja nije njegova privatna plaža, već se samo nalazi u blizini njegove nekretnine”.

Podsjetimo, portal Morski.hr je nazvao betonaru čije vozilo transportira i iskrcava beton na pomorsko dobro, a oni su kazali da su samo prijevoznici te da istovaruju na gradilište beton, a tko je investitor – navodno nemaju pojma.

Novinari su potom poziv uputili inspektoru, odnosno voditelju Odjela za inspekcijske poslove pri Lučkoj kapetaniji Zadar Borisu Mediću, koji bi po prijavi trebao izaći na teren i reagirati. No umjesto izlaska na teren, najprije je novinare uputio na Komunalno redarstvo Grada Zadra odakle su novinare uputili na Lučku kapetaniju jer se radi o pomorskom dobru. Zatražili su da im se pošalje mail, a službene izjave nisu željeli davati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...