Na drugu utakmicu protiv Cibone bez Kraljevića i Jordana; Mršić: “Sve u samo četiri dana. Svih 40 minuta moramo biti pravi”

Sutra u 16 sati košarkaši Zadra dočekuju Cibonu u novom okršaju u regionalnoj ligi.

U zaostaloj utakmici 12. kola ABA lige Zadrani će se pokušati revanširati Cibosima za poraz koji su doživjeli u Zagrebu.

Cibona dolazi bez Planinića i Brankovića u sastavu koji nemaju pravu nastupa dok će Zadar biti oslabljen za Kraljevića i Jordana.

U subotu Cibona je upisala dva boda u derbiju unatoč tome što je Zadar gotovo cijelu utakmicu držao vodstvo, ali to nisu uspjeli sačuvati to kraja.

Zadar i Cibona su četiri puta ove sezone odmjerili snage od kojih je momčad Veljka Mršića bila bolja u tri susreta.

U prvoj utakmici momčad Veljka Mršića je držala prednost skoro cijelu utakmicu, ali pri kraju Cibona je preuzela rezultat i dva boda.

“Druga utakmica protiv Cibone u četiri dana. U prošloj utakmici smo igrali dobro 30. minuta, kontrolirali smo rezultat, ali smo u posljednjoj četvrtini napravili dosta grešaka u napadu i obrani te smo dozvolili Ciboni da se vrati u utakmicu i pobjedi. Trebat ćemo ovog puta biti punih 40 minuta pravi, ne smijemo dozvoliti ono što nam se desilo u Zagrebu,” istaknuo je Veljko Mršić.

Zadar do srijede nema utakmicu dok je Cibona u ponedjeljak bila poražena od Splita.

“Situacija je sad suprotna od prve utakmice, Cibona je jučer igrala protiv Splita dok smo mi u treningu do utakmice u srijedu što će im biti sigurno neko opterećenje. Cibona će, kao i mi, nastupati bez dva igrača, oni bez Planinića i Brankovića dok ćemo mi biti bez Kraljevića i Jordana. Malo ćemo drugačije promiješati karte i nadam se da ćemo upisati novu pobjedu,” rekao je Mršić.

Jan Palokaj odigrao je dobru utakmicu u Zagrebu, susret je završio s 13 poena uz dva skoka i dvije ukradene lopte.

“Mislim da smo u Zagrebu bila bolja momčad. Imali smo te rupe u drugom poluvremenu zbog koje smo izgubili. Znamo koje smo greške napravili ali i znamo koje su pozitivne stvari koje ćemo sigurno prenijeti na parket i predstaviti u većem dijelu utakmice. Mi se koncentriramo na sebe, ne brinemo se tko njima nedostaje, mi znamo koje su naše snage protiv svake ekipe. Ako ispoštujemo sve dogovore i naredbe trenera mislim da možemo doći do važne pobjede,” najavio je utakmicu Jan Palokaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...