Cestitka_Uskrs

Puntamičani večeras u Jazinama traže prekid negativnog niza od četiri uzastopna poraza

Košarkaši Sonik Puntamike večeras u Jazinama traže prekid negativnog niza od četiri uzastopna poraza.

Serija teških suparnika u kojoj su Puntamičani odmjerili snage s tri od četiri najjače hrvatske momčadi zakomplicirala je borbu za petu poziciju na ljestvici uoči doigravanja te će igrači koje će s klupe ponovno voditi pomoćni trener Stipe Kuliš pokušati na svom terenu doći do trećeg ovosezonskog trijumfa protiv Alkara i vratiti se u pozitivan ritam.

– Nije nam dugo trebalo da maknemo fokus sa utakmice protiv Gorice, tim više što nam u završnici sezone slijede okršaji protiv suparnika koji su bliži našem rangu. Glavni cilj je ne dopustiti Alkaru da nam agresivnom obranom „pick and rolla“ i pritiskom na loptu poremeti planove. Uspijemo li kontrolirati njihov intenzitet i uvedemo li utakmicu u ritam koji nama
odgovara, vjerujem da možemo doći do nove pobjede – kazao je Kuliš.

Sonik je slavio u prethodna dva dvoboja večerašnjih suparnika. U Sinju je u utakmici punoj preokreta na kraju presudio izvrstan šut za tri poena Puntamičana, dok su u Zadru dva boda izborena tek nakon produžetka.

– Alkar puno toga vrti oko „pick“ igre Echolsa s Hrvojem Vučićem, a veliku pozornost ćemo trebati obratiti i na „post-up“ igru Ivana Vučića. Uspijemo li to odraditi na željeni način, napravili smo velik dio posla – dodao je pomoćni trener Sonika.

Utakmica se igra u dvorani Jazine s početkom u 18 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...