SANKCIJA KK Zadar: “Onuaku je rasparao ‘sveti dres’, to je nepoštovanje prema svima koji su u njemu postigli povijesne rezultate”

Košarkaši Zadra osigurali su jučer opstanak u ABA ligi nakon što su u derbiju protiv Cibone pobijedili u dramatičnoj završnici.

No, jedan je incident zasjenio slavlje Zadrana.

Chinanu Onuaku namjerno je isparao dres, zbog čega se iz kluba ispričavaju navijačima i poručuju kako će 24-godišnji centar biti sankcioniran.

Svima se ispričavamo zbog neprimjerenog ponašanja našeg igrača Chinanu Onuakua koji je iz frustracije u četvrtoj četvrtini rasparao ‘sveti dres’. To je neprofesionalno ponašanje našeg igrača i neprihvatljiv manjak poštovanja prema onima koji su u tom dresu postigli velike i povijesne rezultate. Svi znamo koliko svima nama znači ovaj klub i ovaj dres, u kojem se svaki igrač mora ponositi što ima priliku predstavljati ovaj Grad i ovaj klub. Chinanu će biti sankcioniran prema klupskom pravilniku. Sezona još nije gotova, ostvarili smo dva cilja sad svi zajedno idemo prema trećem cilju, a to je naslov prvaka Hrvatske!, stoji u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...