Glasovac: “Zadar se budi i to mi je posebno zadovoljstvo. Građani se više ne daju nasamariti”

Sabina Glasovac komentirala je N1 Studiju uživo očekivanja od drugog kruga lokalnih izbora.

“Nakon prvog poluvremena mogu reći da je naš rezultat solidan. Bio nam je cilj zadržati povjerenje birača tamo gdje smo ga imali. Lijepo je pobijediti, ali teže je zadržati povjerenje tamo gdje ste ga već imali”, govori.

Zbog mladih kadrova se, kaže, “ne boji za budućnost SDP-a”.

Govoreći o Primorsko-goranskoj županiji kaže kako smatra da Zlatko Komadina nije ugrožen od HDZ-ovog Garija Cappellija. “Ne bojim se ni za Primorsko-goransku županiju ni za Rijeku. Mijenja se na neki način politička scena, to je neminovno. Najočitije je to u Zagrebu i u Dalmaciji. Posebno mi je zadovoljstvo što se budi Zadar.”

“Mislim da je u Rijeci situacija prilično jasna i da će građani potvrditi da će Rijeka i PGŽ ostati ono što su bili”, smatra Glasovac.

“HDZ u Gradskom vijeću Zadra nema većinu. Građani su im rekli ne”, kaže Glasovac. Nije htjela govoriti o tome je li Ričard, čiji će vijećnici na kraju odlučiti o većini u Gradskom vijeću Zadra, skloniji jednog od dvije najveće stranke.

“Dalmaciji je dosta da joj se patronizira da je nekakav bastion HDZ-a”, govori Glasovac o situaciji  na terenu u Dalmaciji. “Mislim da se građani više ne daju nasamariti. Dalmaciji je toga dosta. Dalmacija može trpiti jedno vrijeme, to su ponosni ljudi i očito su u ovom izbornom ciklusu odlučili pokazati svoj temperament”, kaže i dodaje kako je “premijer svoj posao stavio sa strane i o našem trošku putuje, krstari Dalmacijom i potiče ljude da glasaju za HDZ”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...