Lady Gaga progovorila o živčanom slomu nakon što je bila silovana s 19 godina

Lady Gaga je rekla da je imala “nervni slom” nakon što je ju je silovao producent kad je imala 19 godina i nastojala se probiti u glazbenoj industriji.

Gaga (35) otkrila je detalje napada u intervjuu za dokumentarni serijal “The Me You Can’t See” o mentalnom zdravlju i dugoročnim posljedicama traume.

“Producent mi je rekao ‘Skini se’. Odbila sam. Otišla sam, a oni su mi rekli da će spaliti svu moju glazbu. I nisu prestali. Nisu prestali tražiti i samo sam se smrznula, ni ne sjećam se”, rekla je pjevačica koja je 2014. prvi put otkrila da je silovana.

“Prvo sam bila puna boli, a onda sam otupjela. Bila sam bolesna tjednima poslije. Shvatila sam da je to ista vrsta boli koju sam osjećala kad me osoba koja me silovala ostavila, trudnu, na uglu”, dodala je.

Zvijezda filma “Star is Born” rekla je da je imala “totalni nervni slom” i da nekoliko godina “nije bila ista djevojka”.

Gaga je odbila imenovati svog silovatelja. “Razumijem pokret #MeToo, razumijem da se neki ljudi osjećaju ugodno s time, ali ja ne. Nikada se više ne želim suočiti s tom osobom.”

Gaga je 2012. godine pokrenula zakladu “Born this Way” za mentalno zdravlje.

Pjevačica je rekla da je proces oporavka bio spor. “Čak i ako imam šest sjajnih mjeseci, dovoljno je da se jednom prisjetim da se osjećam loše”, rekla je Gaga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...