Nakon dugo vremena Vrsaljko objavio fotografiju s malenim nasljednikom i pokazao kako provode vrijeme

Za manje od mjesec dana maleni Bruno Vrsaljko, prvi sin nogometaša Šime Vrsaljka i njegove supruge Matee proslavit će svoj treći rođendan, a hrvatski nogometni reprezentativac, na radost brojnih obožavatelja, sada je objavio zajedničku fotografiju sa svojim jedincem.

Tog 6. lipnja 2018. godine nogometaš Šime Vrsaljko nije mogao sakriti uzbuđenje. Naime, njegova supruga Matea na taj je datum rodila njihovo prvo dijete i to u privanoj zagrebačkoj poliklinici, zbog čega ga je izbornik Zlatko Dalić pustio u Zagreb, uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, kako bi prisustvovao porodu.

Kako bi prevladala golemu tugu zbog smrti voljenog supruga, kraljica Elizabeta II povest će se za primjerom svoje prabake, kraljice Viktorije, i napustiti Windsor

Šime i Matea Vrsaljko u vezi su od srednjoškolskih dana, a kao kruna njihove ljubavi stigao je upravo maleni Bruno, koji će za manje od mjesec dana proslaviti svoj treći rođendan.

A da je Bruno već veliki dječak, otkrio je ponosni otac Šime Vrsaljko na svom Instagram profilu, gdje je objavio zajedničku fotografiju sa sinom. Na njoj nogometaš odjeven u razderane traperice i crnu majicu, ispod koje proviruju brojne tetovaže po ruci, i sa kačketom na glavi u krilu drži svog nasljednika, dok maleni Bruno nasmijan vrti volan automobila, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...