Novo u “Starom Mostu” – dry aged steakovi, meso koje poprima okuse iz druge dimenzije, a koje već ima stalne obožavatelje

Na gastro karti našega grada odavno je već poznato ime „Stari most“, sinonim za najbolje ćevape i ostale specijalitete s roštilja.

Predanim dugogodišnjim radom, vlastitim angažmanom u potrazi za kvalitetnim mesom s hrvatskih pašnjaka i s odličnim smislom za biznis, obitelj Radić je zadobila povjerenje najprije svojih sugrađana,  a onda i mnogih drugih gostiju koji posjećuju naš grad i ciljano traže “Stari Most”.

Logičan slijed je bio izgradnja vlastitog objekta, i to u Poslovnoj zoni Lonići, u Bibinju. Od malog restorana uz cestu stvorili su pravu meku za mesoljupce, a sada se mogu pohvaliti restoranom s preko 2 300 m2 površine prostora u kojem će za vas organizirati sve vrste obiteljskih proslava: krštenja, pričesti, kao i poslovne prezentacije, domjenke i kongresne sastanke.

– Bio je hrabar potez maknuti se iz grada. Međutim, od prvog dana otvorenja svi vjerni gosti su lako našli put do nas i kažu: vrijedilo je – ponosno ističe gosp. Goran Radić, vlasnik restorana.

Moderan industrijski dizajn plijeni pažnju već pri samom ulazu, mnogo zelenila daje dojam ugode, a puno prirodnog svjetla i otvoreni pogled na more, na otoke i zalazak sunca, ostavljaju bez daha.

Novi “Stari most” je i na novoj lokaciji zadržao kvalitetu i u ponudu uveo nove specijalitete. U svakodnevnoj ponudi imaju šaroliku ponudu gotovih jela-dnevne juhe i variva, koji stvaraju osjećaj doma, pripadnosti, da svi koji dođu osjete gostoprimstvo i domaću atmosferu.

Za sve ljubitelje mesnih delicija tu je bogata ponuda raznih steakova, a tu su i riblja jela koja će vas osvojiti ‘na prvi zalogaj’. Svakako okusite i travničke ćevape iz kuhinje Starog mosta, prema recepturi staroj više od četiri desetljeća, iz grada kojeg je u svojim djelima opisao nobelovac Ivo Andrić.

U ranije spomenutu bogatu ponudu mesnih specijaliteta uveli su i kralja steakova-meso dozrelo suhim zrenjem u njihovom novom dry ageru. Visokokvalitetno juneće meso, s hrvatskih pašnjaka, odležava u kontroliranim uvjetima 40 dana.

Njihovi dry aged steakovi imaju svoju stalne obožavatelje, koji znaju da suhim zrenjem meso dobiva okuse iz neke druge dimenzije. Kad nakon zrenja meso dospije u ruke njihovih znalaca na roštilju, očekujte kraljevsku gozbu.

U Starom mostu budite spremni za gastronomski užitak jer najukusnije meso i prilozi na vašem tanjuru nisu tu samo da bi utažili vašu glad, nego i pružili užitak za nepce.

Dobar tek!

Stari most posjetite u Poslovnoj zoni Lonići 29, a možete ih zapratiti na Instagramu i Facebook-u!

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...