Paški most zbog vjetra otvoren samo za osobna vozila

Zbog vjetra samo za osobna vozila otvoren je Paški most, a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je u petak Hrvatski autoklub (HAK).

Između Senja i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče; autocesta A6 Rijeka-Zagreb; Krčki most.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u unutrašnjosti. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni.

U povodu Dana državnosti, 30.svibnja, zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju u petak, 28., i subotu, 29. svibnja, od 15 do 23 sata te u nedjelju 30. svibnja od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Zbog radova na NA3 Bregana-Lipovac do 10. lipnja na nadvožnjaku u čvoru Lučko na zagrebačkoj obilaznici vozi se prema privremenoj regulaciji prometa koja je postavljena i na Jadranskoj aveniji; do 1. lipnja zbog radova na nadvožnjaku Rugvica između vozi se uz privremenu regulaciju prometa, u smjeru u smjeru Lipovca po dva sužena prometna traka.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Granični prijelaz Plovanija zatvoren je za promet do 31. svibnja u 17:00 sati (zbog radova u Republici Sloveniji). Obilazak je preko graničnog prijelaza Kaštel.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...