PRVE IZJAVE Dukić: “Želim da Enio ostane svoj, ne želim da se mijenja. Vjerujem da ćemo se dogovoriti”

Novi stari gradonačelnik Zadra je HDZ-ov Branko Dukić. Njegov protukandidat neovisni Branko Vučetić priznao je poraz.

– Ne bih rekao da vladamo, već služimo građanima. I u ove četiri godine ćemo služiti građanima. Sve što smo napravili i što ćemo napraviti, vjerujem da su građani prepoznali, rekao je Dukić za HTV i zahvalio svima na potpori.

– Izbori su završili i krećemo dalje. Vjerujem da će svi koji su u Gradskom vijeću da ćemo naći zajednički jezik da grad ide naprijed, dodao je.

Govoreći o formiranju Gradskog vijeća, Dukić je rekao da još nije uspostavio ni s kim kontakt.

– Vidjet ćemo na kojim programskim osnovama ovaj grad može ići dalje. Svaka grupacija ima određene stvari koje želi afirmirati u ovom gradu. Vjerujem da ćemo se dogovoriti i nastaviti razvijati grad, poručio je Dukić.

Enio Meštrović poručuje kako će možda ostati svoj što znači da bi u Zadru možda moglo doći do novih izbora kada je riječ o Gradskom vijeću.

– Ja želim da on ostane svoj, ne želim da se mijenja, da participira u Vijeću. Svi građani koji su mu dali glas očekuju da se neke stvari promijene. Shvatili smo mi poruku, on je u gradu Zadru i na nama je da mi vidimo što možemo popraviti, a svjesni smo da je toga mnogo. Zadar se mora razvijati i ne očekujem daljnjih problema, zaključio je Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...