Zadar traži 2-0 protiv Splita; Jordano: “U utakmicu maksimalno agresivno i fokusirano”

Druga utakmica finala HT Premijer lige igra se već sutra u 18 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Zadar je u prvoj utakmici uvjerljivo slavio protiv Splita (81:53), Zadar je dominirao cijelim susretom te su napravili prvi korak prema trofeju. Veliki razlog zadarskog slavlja bila je obrana izabranika Veljka Mršića, igrali su s visokim intenzitetom i agresivnošću. U prilog tome ide činjenica kako je Zadar imao 10 skokova više od gostiju i prisilili su Splićane na 17 izgubljenih lopti.

Utakmica će se moći pratiti uživo na Arenasport 1.

Antonio Jordano je u prvom susretu bio izrazito uspješan za tri poena, zabio je 9 poena uz 3/6 šut za tri poena.

“Odigrali smo stvarno dobru utakmicu, ali to moramo ostaviti iza nas jer serija je duga. Mislim da u sljedećoj utakmici mi moramo uči maksimalno agresivno i fokusirano, jer ćemo samo tako uspjeti ispuniti neke zadatke koje smo se dogovorili. Moramo biti na visokom nivou u obrani i u napadu, mislim da je to neki ključ za sutrašnju utakmicu. Pokazali smo da igramo kao ekipa, igramo kao momčad, a to je najvažnije,” istaknuo je Antonio Jordano.

Veljko Mršić je na jučerašnjoj press konferenciji rekao da treba biti oprezan nakon prve utakmice.

“Očekujem dobrog Splita, to je ipak ekipa koja je dobila Cibonu dva puta u polufinalu. Mi nemamo pravo na opuštanje nakon jučerašnje pobjede bez obzira što smo Split pobijedili četiri uzastopna puta. Mi moramo nastaviti ovako kako smo odigrali, jer ovo je samo prva trećina, imamo još dva koraka do osvajanja naslova, to nam je želja. Idemo korak po korak, već je sutra nova utakmica i samo o tome mislimo,” istaknuo je Veljko Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...