NAGRADNO DARIVANJE Narednih 5 vikenda budi glavni “špicer” i osvoji paket neodoljivih sladoleda iz Diskonta Stanić

Ljeto je pred vratima, turisti polako dolaze, a ljetne temperature se uzdižu. Kako ti ne bi bilo vruće dok šetaš gradom, posebice poznatom subotom “špicom”, Diskont Stanić omogućio je paket neodoljivih sladoleda iz svog asortimana – najsretnijem ili najsretnijoj osobi koju objavimo u našoj tjednoj subotnjoj Zadar Street Style galeriji.

Što sve Diskont Stanić ima u ponudi sladoleda možeš vidjeti na grafici ispod. Sigurni smo kako ćeš posjetiti njihovu trgovinu u Zadru nakon što pročitaš ovaj tekst!

Kako bi osvojio/la paket sladoleda u našem nagradnom darivanju, samo se moraš prošetati gradom, kao što to i inače činiš subotom prijepodne i biti dovoljno sretan/la da te naš fotograf  fotografira.

Dakako, ako baš shvatiš da je prošao pored tebe, slobodno ga zamoli da te fotka.

Nakon što objavimo galeriju na portalu, samo će jedna fotografija biti označena Stanić crvenim okvirom, a ako si baš ti na označenoj fotografiji, osvajaš paket sladoleda.

Ako nisi pak te sreće da smo označili fotku na kojoj si ti, ali poznaješ osobu koja je označena – javi joj!

Naime, postoji “kvaka” – od trenutka objave osoba na označenoj fotki ima 24 sata da nam se javi u Inbox i kaže da je osvojila paket sladoleda iz Stanića.

Javiti se može putem našeg Pozivnog centra na broj 023/777-999 birajući opciju društvene mreže, putem Facebooka i Instagrama.

Sretno!

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...