PRIVEDEN UZ UPORABU PRISILE Izazvao prometnu, odbio testiranje na drogu i alkohol pa vrijeđao policajce

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac  proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Naime, sumnjiči ga se da je u nedjelju, 13. lipnja u 21.40 sati u Bukoviću upravljajući osobnim vozilom Renault šibenskih registarskih oznaka izazvao prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Za vrijeme policijskog postupanja vikom i galamom, neprimjerenim riječima je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te je odbijao postupiti po njihovim naredbama.

Uz uporabu sredstava prisile priveden je i zadržan u službenim prostorijama policije gdje je odbio alkotestiranje kao i testiranje na droge.

Po završetku postupanja, zbog počinjenih prekršaja protiv javnog reda i mira te više prometnih prekršaja uz Optužni prijedlog priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...