Radeta: “Jasno je da Beroš laže. Ako bude tužio konobaricu, spreman sam platiti kompletne troškove sudskog procesa”

SDP-ov gradski vijećnik Daniel Radeta na svom Facebook profilu osvrnuo se na jučerašnji incident s ministrom Vilijem Berošem do kojeg je došlo u zadarskom kafiću. Nakon što je konobarica odbila staviti masku, Beroš je napustio kafić bez da je, navodno, u potpunosti podmirio račun. Sinoć je iznoseći svoju stranu priče najavio tužbe prema svima koji tvrde da nije ostavio novac za kavu. Radeta ne vjeruje Berošu i  stavlja se na raspolaganje za pokrivanje kompletnih troškova sudskog procesa.

“Prije nekih 15-tak dana u kafiću u kojem je danas poslužen ministar Beroš i u kojem je ostao dužan 2 kune, za stolom mi je ostao novčanik.

Nakon nekih sat vremena, nakon što sam skužio da nema novčanika, otišao sam provjeriti do tog istog kafića na Narodnom trgu. Tamo me dočekala konobarica i njena kolegica koje su u međuvremenu tražile moj broj preko prijatelja da mi jave kako je novčanik na sigurnom. Naravno, sve je bilo na svom mjestu. Prema informacijama koje su mi dostupne radi se o istoj djelatnici.

Iz svega navedenog nema niti jedan razlog zašto bi prije vjerovao ministru nego djelatnici koja tvrdi kako Vili Beroš nije platio kavu te još uz sve to bio neugodan i bezobrazan.

I više je nego jasno kako ministar Beroš laže. Uz to što besramno laže još se prijeti tužbama.
Ukoliko dođe do bilo kakve tužbe prema djelatnici koja ga je poslužila, stavljam se na raspolaganje za pokrivanje kompletnih troškova sudskog procesa i eventualne kazne.

A ti se Vili srami i svoje frustracije liječi negdje drugdje, a ne po zadarskim kafićima”, poručio je Radeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...