Avanture Jurskog svijeta čekaju vas u Fun Parku Biograd! Provezite se kroz Jurski park i zabavite sa veselom ekipom dinosaura!

Od ove subote vesela ekipa dinosaura uvesti će vas u svoje prahistorijske pustolovine. Čari Jurskog svijeta sele na Jadran, a sve što treba je da sjednete u poseban autić i provozate se Jurskim dijelom  Fun Parka Biograd.  Naravno uz obilje vožnji i pustolovina na atrakcija čeka vas super zabavan program za koji već vlada velik interes.

No prije toga u petak 23.07.2021 ljubitelji vožnji pod svjetlosnim efektima ponovno će doći na svoje u još jednom izdanju Late Night Rides. Uživajte u svjetlosnoj čaroliji i noćnim vožnjama i napravite posebne fotografije.

A nakon noćnih vožnji zabava se seli u zemlju daleke prošlosti kada su našom planetom vladali dinosauri.

DINO PARTY  24.-26.7.2021.

U Jurskom dijelu Fun Parka Biograd možete ih susresti u vožnji u posebnim autićima i čuti njihovu veselu pozdravnu riku. Čudesan prahistorijski svijet dom je raznih dinosaura, koji nude veselu turu kroz njihovo Jursko carstvo. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate vesele žitelje Jurskog dijela parka, a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta pradavna vremena. Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom, držite samo čvrsto volan i krenite u osvajanje Jurskog carstva.

Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, vesela ekipa dinosaura prirediti će vam najzabavniji prahistorijski party. Pa krenimo redom od šetnje sa dinosaurima, do veselog plesa u Dino-pjenjaku, Dino- tombole, pa sve do  jahanja na prahistorijskom biku.

DINO PARTY PROGRAM:

17.30 SATI – Šetnja sa dinosaurima

18.30. SATI – Dino pjena party

19.30 SATI – Jurski safari

20.00 SATI – Jahanje na prahistorijskom biku

21.00 SAT – Tombola

Stoga zakoračite u daleku prošlost koja i nije baš tako daleko, gdje dinosauri plešu, slikaju se i čine sve da vam priušte ludo zabavan dan na svom prahistorijskom partiju.

Uz sve to svakoga petka vas čekaju posebne vožnje pod svjetlosnim efektima i brojne avanturepreko tjedna  jer Fun Park Biograd u sezoni radi svaki dan od 16 do 22 sata (petkom od 17-23 sata). Ekipa Fun Parka Biograd se pobrinula da i svakoga dana svim posjetiteljima priušti i ples, slikanje i razna iznenađenja jer kako u parku kažu „Ljeti zabava nema granica!“

Radno vrijeme pogledajte OVDJE.

Cijene ulaznica potražite OVDJE.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...