Dominik Mavra ostaje u KK Zadru: “Moramo biti momčad s kojom nikome neće biti lako igrati”

Nepoznanica koja je dugo mučila navijače KK Zadar je napokon razriješena, kapetan Dominik Mavra će i naredne sezone nositi plavo- bijeli dres. I sam Mavra je zadovoljan što je napokon sve gotovo.

-Očekuju nas novi izazovi, veliki gušti. Nadam se da ćemo i ove godine imati puno lijepih stvari za pokazati i da će navijači uživati zajedno s nama. Ovaj niz trofeja koje smo osvojili, daje nam obavezu da i dalje nastavljamo u istom ritmu, da tražimo nove trofeje, sve ispod toga bio bi neuspjeh, kaže nam Mavra.

Novo pojačanje, Uroš Luković, dan ranije izjavio je da bi u ABA ligi bio zadovoljan ako bi se Zadar plasirao među prvih pet momčadi, Mavra je ipak malo realniji .

-Razumijem Lukovića, ali to je nerealno, puno momčadi ima veći budžet od našega. Sportski je vjerovati, nećemo nikomu skinuti gaće, ali prvenstveno nam je cilj u ABA ligi imati jednu stabilnu sezonu, realnost je sredina ljestvice, da napokon izbjegnemo borbu za ostanak što nam se iz godine u godinu ponavlja. Moramo biti momčad s kojom nikome neće biti lako igrati, onda nemoguće stvari postaju ostvarive “-završio je Mavra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...