“FREE CHMUR” Brojni Zadrani stali u obranu privedenog Marija Živkovića, na Facebooku možete izraditi profilnu sliku podrške

Brojni Zadrani stali su u obranu Marija Živkovića, djelatnika Gradske uprave koji je osumnjičen za prijetnju zadarskom epidemiologu dr. Alanu Mediću putem Facebooka, zbog čega se od 10. srpnja nalazi u istražnom zatvoru.

Živković, koji je poznatiji po nadimku “Chmur”, prema riječima prijatelja i poznanika, velika je dobričina, čiji Facebook statusi zbog kojih je i završio iza rešetaka, nikada nisu odisali mržnjom niti je on, kažu, sklon agresiji, a pogotovo fizičkim sukobima, te smatraju da je istražni zatvor koji mu je određen u trajanju od mjesec dana, uistinu rigorozna i nepotrebna mjera.

Podsjetimo, dva dana prije privođenja prijavljen je zbog prijetnji prema jednom zadarskom novinaru pa je istražni zatvor zatražen na temelju opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podrška za Živkovića postala je viralna i prebacila se na Facebook gdje možete izraditi okvir za profilnu sliku s natpisom “Free Chmur”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...