Cestitka_Uskrs

Luka Modrić objavio obiteljsku fotku s odmora u Hrvatskoj, a fanovi ga usporedili s John Lennonom

Luka Modrić uživa s obitelji na odmoru u Hrvatskoj, a fotografiju s jahte kojom obilazi obalu podijelio je sa svojih 19,5 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu.

Luka Modrić pohvalio se fotografijom s obiteljskog ljetovanja koje provodi u Hrvatskoj, pa oduševio svoje obožavatelje, ali i brojne svjetske nogometaše.

“Vrijeme za obitelj je najbolje vrijeme”, napisao je Luka uz fotografiju na kojoj pozira sjajno raspoložen u društvu supruge Vanje i njihovo troje djece.

Luka inače na fotografiji ima odjeven košarkaški dres, a kombinaciju je začinio sunčanim naočalama, takozvanim lenonicama koje su dobile naziv po legendarnom glazbeniku Johnu Lennona čiji su zaštitni znak bile.

“Uživaj stari”, “Dobar stil”, “Prekrasna obitelj”, “Savršeni ste”, “Lijepo se provedite”, “Čarobno”, “Luka, podsjećaš na Johna Lennona”, “Isti John Lennon”, “Lijepa obiteljska fotografija”, “Supruga jedna od rijetkih žena nogometaša koja je prirodna totalno. Super obitelj”, “Predivni ste”, samo su neki od komentara koje je dobio sa svih strana svijeta, a javili su mu se i kolege Franck Ribéry i Jermaine Jenas, glumci Luka Peroš, Alvaro Ruiz i mnogi drugi.

Inače, Luka je nedavno bio i kum na krštenju malenog Ivana, sina Matea i Izabel Kovačić. Na Instagramu je podijelio video s krštenja i nije krio koliko je sretan zbog svoje uloge u životu dječaka.

“Ponosni kumašin!” napisao je tada nogometaš i stavio emotikon srca, a taj je prizor raznježio sve koji su ga vidjeli, javlja Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...