Novo pojačanje u KK Zadru; Iz Bara stiže 213 centimetara visok Srbin Uroš Luković: “Veselim se ponovno punim dvoranama Tornadovaca!”

Odličan posao napravili su u KK Zadru, novo pojačanje na centarskoj poziciji dolazi iz Mornara iz Bara, iskusni Uroš Luković 32-godišnji  srpski centar, visok 213 cm, koji je prije Mornara igrao i u Partizanu i MZT Skoplju.

Nazvali smo Uroša koji je ushićen što će nositi dres Zadra u novoj sezoni.

Evo taman sam završio privatni trening, tu kod mene na  Beogradskom Voždovcu, danas ili najkasnije sutra ću potpisati jednogodišnji ugovor s KK Zadrom. U Mornaru gdje sam proveo posljednje četiri sezone došlo je do obostranog zasićenja, razišli smo se prijateljski. Uvijek, u bilo kojem klubu gdje sam do sada igrao, dogodilo mi se nešto lijepo, tako da sam siguran da ću sa Zadrom napraviti nešto veliko, nadam više nego prošle godine u dresu Mornara, kazuje nam Luković.

Spomenuo je i navijače Zadra.

Navijači me posebno raduju, najviše zbog toga, što su uglavnom ispunjavali dvoranu do kraja, volio bi da ove godine, ovisno koliko situacija s koronavirusom bude to dozvoljavala, da svaku utakmicu bude skoro puna dvorana. Zadar je klub s velikom i slavnom povijesti, čast mi je što ću nositi njegov dres, atmosfera u Krešinom domu je fenomenalna, to uvijek pamtim. Primijetio sam da se već slaže momčad za sljedeću sezonu, iskreno, volio bi da svi zajedno napravimo veliki rezultat, da nas se zapamti, ako je ikako moguće da budemo u prvih četiri, pet momčadi u ABA ligi. Inače, moj favorit ove godine je Partizan, došao im je sjajni trener Željko Obradović, složili su jaku momčad, s njima igramo i u prvom kolu, tako da će biti zanimljivo već na startu lige. U Zadar dolazim na početak priprema, a nadam se da ću uhvatiti vremena i okupati se u moru, rekao nam je Uroš Luković, gotovo sigurno prvi centar KK Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...