Pomagala mu djevojka; Mladić (27) provalio u kuću, pekaru, mesnicu, trgovine, brodice, frizerske salone…

Policijski službenici Prve i Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela teških krađa i krađa, počinjenih posljednjih godina na zadarskom području.

Naime, 27-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom siječnja 2020. godine u Zadru provalio u obiteljsku kuću na ulici Matije Gupca, odakle je otuđio novac, da je u veljači provalio u prostorije frizerskog salona u ulici Bana Josipa Jelačića, odakle je također otuđio novac te u pekaru u istoj ulici, odakle je otuđio novčani polog.

Dalje, da je tijekom 2019.godine u ulici Stjepana Radića provalio u mesnicu, u studenom u prostorije frizerskog salona u ulici Bana Josipa Jelačića, te u ulici Matije Gupca tijekom mjeseca prosinca pokušao provalio u trgovinu.

Nadalje sumnjiči ga se da je u razdoblju od 2012. do 2018.godine počinio više kaznenih djela krađe i provala: radi se o provalama u ugostiteljske objekte, kuće te provalama u brodice u uvali Bregdetti na štetu više vlasnika.

Kazneno djelo krađe se odnosi na krađu iz brodica u uvali Bregdetti, te na krađu raznog materijala raznog aluminijskog metala iz skladišta na Gaženičkoj cesti.

Isto tako ga se sumnjiči da je tijekom 2020.godine sa gradilištu u ulici Put Murvice u dva navrata tijekom siječnja otuđio električni kabel.

Protiv 27- godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa i krađa.

Također i protiv 24-godišnje hrvatske državljanke se podnosi kaznena prijava zbog teške krađe, a zbog sumnje da je u šest navrata tijekom 2019. i 2020.godine zajedno s 27-godišnjakom sudjelovala u počinjenju teških krađa na zadarskom području.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...