RAZGOVOR Perinčić ne krije sreću: “Ovaj klub ima posebno mjesto u mojoj obitelji. Samo se nadam da će gledatelji smjeti na tribine”

Novog trenera Ivana Perinčića nazvali smo da prokomentira svoju novu dužnost, prvog trenera KK Zadar .

“Presretan sam, ponosan i zahvalan upravi kluba na ukazanom povjerenju. Za mene  je ovo ogromna čast, pošto ovaj klub ima posebno mjesto u našoj obitelji. Drago mi je da su u klubu prepoznali moj prošlogodišnji rad, zahvalio bi se i prošlogodišnjem treneru Veljku Mršiću na fantastičnoj prošloj sezoni. Krećemo odmah u pregovore oko dovođenja novih igrača, kao i novog stručnog stožera. Dva prioriteta oko igračkog kadra su ostanak Mavre i Cartera, a nakon toga ćemo u skladu sa financijskim mogućnostima tražiti druga pojačanja, da kompletiramo momčad do početka priprema.”

Slijedi slaganje stručnog stožera, Ivan o tome kaže:

“Moja želja bi bila da u mom timu budu Toni Dijan i Splićanin Domagoj Kujundžić, obojica su kvalitetni ljudi i stručnjaci. Moram biti iskren da je Veljko Mršić napravio dobar temelj svojim radom od prošle sezone, ma tom tragu ću i ja nastaviti,  a neke stvari za koje smatram da nisu bile dobre ću nastojati promijeniti. Kažem, sada je primarno da počnemo slagati roster za novu sezonu. Na temelju igračkog kadra s kojim budemo raspolagali ćemo spremati kako napadačke, tako i obrambene taktičke varijante. Prozivka prve momčadi ovisi o početku ABA lige, direktor kluba Željko Žilavec je u Beogradu na sastanku sa čelnicima regionalne lige. Pretpostavljam da bi okupljanje prve momčadi trebalo biti između 2. i 9. kolovoza, ovisi o početku ABA lige.

“Otac Čedomir Ćiro Perinčić sigurno je ponosan na sina Ivana:

“Mislim da je stari najsretniji u ovom trenutku, pošto je njegova želja oduvijek bila da bude trener Zadra, ali on nije sjedio nikad na vrućoj zadarskoj klupi, presretan je upravo radi toga zbog mene. Ljubav mog oca prema ovom klubu je ogromna”.

Za kraj novi trener Zadra Ivan Perinčić poručuje navijačima Zadra.

“Nadam se da će nas podržati u što većem broju, da će ove mjere to dopustiti i da će biti prava košarkaška atmosfera. Bez publike košarka nema smisla, igrati u praznoj dvorani ne bi poželio nikome. Imamo sjajne navijače, uvijek su nam bili šesti igrač, i nedostajali su nam puno u nekim utakmicama. Ove sezone ABA liga će biti jača nego ikada, tako da nam je njihova podrška izuzetno važna. Nadam se samo da će gledatelji smjeti na tribine”, završio je Perinčić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...