Trener vaterpolista Zadra 1952 Goran Jovančević pred odlaskom iz kluba: “Novac diktira sve”

Na bazenu ŠC Višnjik, juniori VK Zadar 1952 odigrali su dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na završni turnir kupa Hrvatske, koji će se odigrati u Dubrovniku od 13. do 16. srpnja. Zadrani su najprije izgubili od splitskog Mornara 9 – 6, potom su remizirali sa šibenskim Solarisom 10-10. Jedan susret kvalifikacija odigrali su i kadeti Zadra, koji su slavili nad splitskim Poškom s visokih 23 – 4. Preostali susreti odigrat će se nakon završetka završnice u Dubrovniku, a trener Goran Jovančević kaže da ne očekuje nešto posebno od završnice u Dubrovniku, jer im nedostaje čak šest igrača, te dodaje :

-Ovo je za naše mlade momke prilika da steknu jedno novo iskustvo, puno nam djece odustaje od treniranja vaterpola, to nam je veliki problem. Nemaju svi ni motiva da nastave s treninzima, ali nadam se da će s vremenom situacija biti bolja.

Seniori pripreme započinju iza 15. kolovoza, dok bi prvenstvo trebalo početi u listopadu, ovisi o tomu hoće li se uopće i igrati regionalna liga, i u kakvom formatu. Goran za kraj dodaje, kako nije siguran hoće li i dalje biti prvim trener Zadra :

-Nisam posvećen skroz treninzima zbog privatnih obveza. Vrijeme je da posao preuzme netko drugi. Naglasio bih i da je novac problem, jer novac danas diktira sve, pa i posao trenera. Radostan sam zbog toga što naš mladi 15-godišnji Arijan Raci danas igra polufinale U-15 Europskog prvenstva u Portugalu protiv Španjolske, to je veliki dobitak za naš klub i želim mu da uzme odličje, završio je Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...