Zanimljive novosti stižu na WhatsApp: Priča se o tri nove opcije…

Chat aplikacija u vlasništvu Facebooka planira zanimljive nadogradnje, a tiču se kvalitete fotografija i videa, poruka koje je moguće vidjeti samo jednom i korištenja na više uređaja.

Buduća verzija WhatsAppa dat će nam više kontrole nad tim kakve fotografije i videe šaljemo, a sada je poznato kako će se uvosti tri mogućnosti koje se tiču kvalitete medija: Auto, Best quality i Data saver.

Tako će biti moguće u slučaju lošije internetske veze poslati fotografije slabije kvalitete, ili se pobrinuti da one stignu u najboljem mogućem izdanju, piše The Verge.

Trenutno nije poznat točan datum uvođenja opcije, no prema informacijama WABetaInfo-a, opcija prvo stiže na Android.

U iščekivanju su i nove značajke koje se tiču korištenja na više uređaja, prvi put spomenute prošle godine. I sam šef Facebooka Mark Zuckerberg potvrdio je kako bi ova opcija trebala biti dostupna uskoro.

Osim toga, radi se i na uvođenju opcije uz pomoć koje će se poslane poruke i ostali sadržaj moći vidjeti samo jednom, a prema posljednjim informacijama, ukoliko to kontakt ne napravi, nakon određenog vremena – izbrisat će se, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...