Cestitka_Uskrs

Goga i Adam iz “Braka na prvu” čekaju drugo dijete, obožavatelji im čestitaju na bebi

Gordana Marelli, sudionica prve sezone showa ‘Brak na prvu’, otkrila je da ona i zaručnik Adam Kromer čekaju drugo dijete.

Goga je prvo na Instagramu objavila fotografiju s Adamom i sinčićem Noelom te napisala “Nas četvero”, a sada je ekskluzivno za RTL.hr potvrdila sretnu vijest.

“Da, čekamo bebu, stiže na zimu. I jako se veselimo”, rekla je Gordana za RTL.hr.

“Rekla je DA! Naše ludo putovanje se nastavlja a još smo daleko od kraja… Jedno je sigurno, ni u najluđim snovima nisam očekivao ovakav rasplet kada smo se upoznali. Ti si mi sve! Ako te bilo tko pita za najljepšu priču, ispričaj im našu”, napisao je početkom srpnja Adam uz fotografiju na kojoj Goga pokazuje zaručnički prsten.

Adam i Gordana upoznali su se u showu ‘Brak na prvu’ gdje su bili “u braku” s drugim ljudima – poduzetnica iz Zagreba s Dejanom Vukobratovićem, a vinar iz Baranje s Nikolinom Tutić, koja je sudjelovala i u drugoj sezoni showa ‘Gospodin Savršeni’.

Adam i Gordana ubrzo su se počeli družiti, zajedno su išli u teretanu te na pića, a s vremenom su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkoga pa su nakon snimanja showa otišli na izlet u Sloveniju.

Tada su shvatili kako je među njima više od prijateljstva i otad su u sretnoj vezi. Zajedno imaju sinčića Noela, a na zimu će on dobiti seku ili bracu.

Adam i Goga su se sa sinom prošle godine iz Zagreba preselili u Zadar u koji ih je privukla blaga klima, more i sunce.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...