Cestitka_Uskrs

“Ili privatni vlasnik ili neka odu u stečaj”; Treba li KK Zadar dobiti 3 milijuna kuna iz proračuna? Evo što o tome misle Zadrani

Posljednjih dana vruća i aktualna tema je hoće li Grad Zadar iz rebalansa proračuna uplatiti KK Zadru dodatnih tri milijuna kuna u ovoj kalendarskoj godini. Taj novac očekuju i u KK Zadru, a mi smo provjerili što o svemu misle građani Zadra. Dok su neki za to da se klubu bezuvjetno pomogne, drugi inzistiraju na transparentnosti u poslovanju.

Nino Šimunov : “Koliko sam upoznat sa cijelom situacijom, prvo bi da KK Zadar javno objavi financijski izvještaj, da svi  znamo gdje ide svaka kuna, bez izvještaja mišljenja sam da klubu ne treba dati novac. Tek nakon što klub objavi to izvješće, treba donijeti tu odluku, koja je jako bitna.”

Šime Viduka : “Navijač sam KK Zadra i idem na utakmice, smatram da svaka kuna koja se daje iz gradskog proračuna treba biti javno vidljiva. Klub nema sponzora, ako se ne dobiju sredstva od Grada Zadra, neka se pronađe privatni vlasnik koji bi preuzeo klub, ili neka odu u stečaj.”

Ante Batur : “Ako se novac iz proračuna troši racionalno za razvoj i uspjeh KK Zadra, kao i za plaće igračima, onda sam za to da im se da tih tri milijuna kuna. Ali moram naglasiti da želim da se zna gdje taj novac iz KK Zadra ide.”

 

Marinko Radonić : “Odavde su ponikli geniji svjetske košarke i stvarno bi bila šteta da se klub ugasi. Molim svih da se nađe način da se klubu pomogne i da se održi. Kako se mogu izvlačiti novci iz EU fondova za svakakve gluposti, a ovako jedan veliki klub pustiti da se ugasi, to je za mene sramota, neka im daju tih tri milijuna kuna.”

Marija Režan : “Ja sam za to da se uvijek pomogne KK Zadru, onoliko koliko je to moguće, ovo govorim zato što sam i sama sportašica. “

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...