Perinčić odgovara na špekulacije: “Buljan nije suspendiran, nemojmo od buhe praviti slona”

Tragom nekih glasina kako je mladi košarkaš Zadra Tomislav Buljan (201 cm, 19 god.),  juniorski prvak Hrvatske sa Zadrom, ujedno i MVP juniorskog prvenstva, suspendiran od strane KK Zadra, prije jutarnjeg treninga odgovor smo potražili kod trenera Ivana Perinčića .

-Još ne trenira, ali će se najvjerojatnije sutra pojaviti na treningu, razlog zašto ga još nema je naša interna stvar. Mogu samo reći da se ne radi o nikakvoj suspenziji, jer da je suspendiran ja bi to prvi znao , tad ni sutra ne bi došao na trening, kazuje trener Perinčić.

U čemu je onda problem ?

– Pokušavamo pronaći najbolje rješenje koje je za njega najprihvatljivije ovog trenutka, imat ćemo razgovor s njim,  postoji nekoliko opcija. Nama je najvažnije da se on igrački razvija na najbolji mogući način, te da svoj veliki talent pokaže i u budućnosti, jer na njega najozbiljnije računamo.

Je li s njegove strane iskazano nekakvo nezadovoljstvo ?

-Nikakvo nezadovoljstvo, radi se samo o nekim sitnicama iz ugovora. Nikakve svađe nije bilo, trebamo se samo dogovoriti o nekim detaljima oko ugovora. Ja tu ne vidim nikakav problem. Iako sam i ja čuo neke špekulacije, nemojmo od buhe praviti slona, završio je Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...