Pijani Nijemac (20) napao i ozlijedio policajce koji su kod njega pronašli amfetamin

Policijski službenici kriminalističke policije PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim državljaninom Njemačke, koji se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Naime, sumnjiči ga se da je u nedjelju, 08. kolovoza oko u 01.00 sati na parkiralištu noćnog kluba na području Katarelca, dok su policijski službenici postupali, pružao aktivni otpor te fizički napao policijske službenike u pokušaju da ih spriječi u obavljanju službene radnje.

Nad 20-godišnjakom su uporabljena sredstva prisile te je priveden u službene prostorije policije, kojom prilikom mu je očitana koncentracija alkohola od 1,50 promila te je kod kojeg je pronađeno 0,76 grama droge amfetamin.

Nadalje, tom prilikom lakše su ozlijeđena dva policijska službenika, a isto tako su i 20-godišnjaku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

Također 20-godišnjak je prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...