Stolnotenisači poraženi od Tajvana; Gaćina: “Bilo je očekivano, ali su već i kvalifikacije bile veliki uspjeh. Pozdravite mi Šimu Perića i Tomislava Zubčića!”

Hrvatska muška stolnoteniska reprezentacija, za koju nastupa i Zadranin Andrej Gaćina, na Olimpijskim igrama u Tokiju, poražena je un susretu šesnaestine finala momčadskog dijela od Tajvana sa 3-0.

Najprije su Gaćina i Frane Tomislav Kojić u igri parova poraženi sa 3-2 u setovima (9-11,11-6,7-11,15-14 i 11-5).

U drugom meču Tomislav Pucar je poražen od Lin Yun Jua šestog igrača svijeta, sa 3-0 (11-7,11-6,11-8), na kraju je Gaćina upisao  poraz od 3-0 ( 12-10,11-34,16-14) od Chuang Chin Yuana.

Andrej je za naš portal prokomentirao meč protiv Tajvana.

To je bilo za očekivati, oni su bili veliki favoriti,  ulažu puno više novaca u ovaj sport od nas. U petom setu parova smo trebali bolje reagirati, napravili smo nekoliko pogrešaka, tko zna što bi bilo da smo taj set dobili. Kasnije je Pucar izgubio od njihovog najboljeg igrača, nema mjesta plakanju, ovo je realnost, i ovo je veliki uspjeh što smo se uopće kvalificirali na Olimpijske igre. Večeras ili sutra ujutro imam let za Hrvatsku, čim stignem idem na more, ovim putem pozdravljam mog velikog prijatelja Šimu Perića zadarskog skakača u vodu, i mog nekadašnjeg suigrača Tomislava Zubčića, završio je Andrej Gaćina

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...