KK Zadar bolji od Škrljeva, Kevon Harris upisao svoje prve minute u zadarskom dresu

Zadar je u Poreču, u Valamar Diamant hotelu bio bolji od Škrljeva 73:64.

Prvo poluvrijeme je bilo dosta izjednačeno, nakon prve četvrtine rezultat je bio 18:18, dok su obje momčadi zabile po 10 poena, te su otišli na poluvrijeme s rezultatom 28:28.

Zadar se odvojio od Škrljeva u trećoj četvrtini na 10 razlike, vodstvo su zadržali do kraja susreta.

Kevon Harris je upisao svoje prve minute u Zadarskom dresu, upisao je 13 poena.

Mavra 5p, Brala 4p, Harris 13p, Carter 13p, Junaković 1p, Vuković 8p, Drežnjak 7p, Luković 5p, Bursać 8p, Jordano 9p, Buljan, Paponja.

Damir Rajković, trener Škrljeva: “Lijepa utakmica, puno energije, puno tempa. Mislim da smo čak solidno parirali Zadru, mislim, mi smo znali da ćemo neke utakmice izgubiti, učimo iz poraza, od jačih ekipa. Mislim da smo danas dosta naučili. Da smo uspjeli nekako tjelesno parirati Zadru, ne tijekom utakmice, mislim da bi imali povoljniji rezultat. Mislim da je naša agresija bila zadovoljavajuća i mogu biti zadovoljan s time. Ipak bez dva igrača u rotaciji bilo je teško, ali mislim da smo to korektno izvukli. Zadar je ipak momčad koja pretendira najvišim ciljevima, ali  mislim da je kvaliteta utakmice za ovaj period bila vrlo dobra.”

Ivan Perinčić, trener Zadra: “Izuzetno dobra i kvalitetna prijateljska utakmica. Dobar protivnik, agresivan, što nam je baš trebalo u ovom trenutku. Igrali su skoro cijelu utakmicu s 5 malih, što je za naš tim izuzetno dobar trening. Pokušali smo se adaptirati i da naši visoki igraći čuvaju njihove niske igrače, što će nam trebati jer u današnjom košarci dosta ekipa igra s 5 malih. Obrana je bila jako dobra, napad moramo dosta popraviti, ima dosta mjesta za napredak. Dosta smo otvorenih šuteva promašili, zbog toga što smo sinoć imali jako težak trening. Dosta su nam teške noge, nismo još ni blizu neke forme, ali obrana je  generalno dobra. Moramo popraviti skok igru, pod obavezno. To nam je prva stvar koju moramo popraviti, ali što se tiče napada i ja sam razbijao ritam s izmjenama jer moramo Harrisa i Lukovića uigrati i dobiti još više, tako da generalno bilo je dobrih stvari, ali već sada je jasno na kojim stvarima moramo dalje raditi da bi bili svaki dan sve bolji i bolji. Zato je Škrljevo za trening, fantastična utakmica, agresivnih 40 minuta nisu nam dali disati i stvarno sam jako zadovoljan s današnjom utakmicom.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...