Košarkaši Zadra sutra gostuju kod SC Derby, Perinčić: “Napravit ćemo sve da nastavimo gdje smo stali nakon utakmice protiv Partizana”

Košarkaši Zadra sutra ujutro putuju za Podgoricu gdje ih čeka susret 2. kola AdmiralBet ABA lige protiv SC Derby. Crnogorski sastav je najnoviji član AdmiralBet ABA lige, nakon što su prošle sezone bili prvaci druge ABA lige, te su tako ostvarili direktan plasman u elitni rang regionalne lige. U prvom kolu SC Derby je poražen od Mege 101:68 u Beogradu. Utakmica se igra u petak s početkom u 18:00 sati.

“Čeka nas jedna zahtjevna utakmica u kojoj moramo pristupiti na pravi način i igrati kao momčad, jedino tako možemo računati na pozitivan rezultat. SC Derby je u prošlom kolu doživio nezgodan poraz od Mege i protiv nas će sigurno htjeti ostaviti puno bolji dojam, na domaćem parketu, pred svojom publikom. Radi se o jednoj dobroj ekipi, koja ima nekoliko igrača koji su već neko vrijeme zajedno, a doveli su dobra pojačanja na pozicijama koje su im nedostajale. Mi ćemo pripremiti sve što moramo, već smo proučili njihovu igru i vidjeli smo na što moramo obratiti pažnju. Mi ćemo napraviti sve da nastavimo gdje smo stali nakon utakmice protiv Partizana, koja je bila jedan put i pokazatelj kako moramo izgledati na parketu,” izjavio je Ivan Perinčić.

“Prije svega moramo pristupiti utakmici kao što smo protiv Partizana, mislim da nam to mora biti neko mjerilo i vodič u kojem smjeru trebamo ići dalje. Pokazali smo da možemo igrati protiv najjačih ekipa u ligi, samo ako smo maksimalno fokusirani i ako igramo kao ekipa,” rekao je Antonio Jordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...