Nogometaši Zadra odigrali neodlučeno u Opuzenu protiv Neretvanca

Nogometaši HNK Zadar odigrali su neodlučeno 2-2 u Opuzenu na igralištu Podvornica protiv Neretvanca, u susretu 2.kola 3.HNL- jug.

Poveo je domaćin u 32.  minuti preko 18-godišnjeg Dominika Bačića, poravnao je iskusni Zadranin Vlatko Blažević iz jedanaesterca u 66.minuti, nakon što je srušen u kaznenom prostoru.

Neretvanac opet vodi zgoditkom iz 87.minute koji je zabio još jedan mladi 18-godišnjak Moris Valinčić, koji je u slavlju kod postizanja gola, dobio drugi žuti, odnosno isključujući karton, odmah potom, u 90.minuti konačan rezultat 2-2 postavio je udarcem glavom Josip Iveljić, za veliku radost igrača Želimira Terkeša.

Već sljedeće srijede u Stanovima, HNK Zadar je domaćin Zmaju iz Makarske u 3. kolu.

Strijelac prvog pogotka za Zadrane  Vlatko Blažević prokomentirao je susret u Opuzenu.

Zadovoljan sam, osvojili smo vrijedan bod u posljednjim sekundama utakmice. Uostalom, bili smo bolji čitavu utakmicu, stiskali smo ih cijelu utakmicu, šteta, nesretno smo primili ta dva gola. Bitno je ne gubiti u gostima i pobjeđivati kući, i bit će to dobro.
Već u srijedu nam stiže Zmaj, favoriti smo, poručujem navijačima da nas podrže u što većem broju, odužit ćemo im se borbenošću i dobrom igrom, završio je iskusni Blažević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...