U kontroverzni reality show Zadruga ulazi Ante Baždarić koji korijene vuče iz Sukošana: “I od mene se očekuju seks, svađe i intrige, zagrijan sam i opušten!”

U petu sezonu kontroverznog srpskog reality showa Zadruga koji se emitira na televiziji Pink, ove godine ulazi 25-godišnji Ante Baždarić.

Prezime Splićanina Ante zazvučalo nam je kao da bi korijene mogao vuči iz našeg kraja, i zaista, njegov otac, potvrđuje nam, dolazi iz Sukošana.

Roditelji su, priznaje Ante, bili protiv ulaska u specifičan reality format koji je psihološki izuzetno teško izdržati budući da su Zadrugari zatvoreni na imanju gotovo 10 mjeseci bez kontakta i informacija iz vanjskog svijeta.

Snima se svaka sekunda njihove intime, kamere prati čak 150 zaposlenika koji rade u tri smjene. Iako su honorari stroga poslovna tajna i njihova visina određuje se i po prethodnoj popularnosti samih sudionika, oni se prema pisanju medija kreću od 300 do 5000 eura tjedno.

Čuli smo se Baždarićem koji će za mjesec dana ogoliti svoju intimu pred milijunskim auditorijem. Upitali smo ga, između ostalog, što će mu najviše nedostajati iz vanjskog svijeta, je li se spreman zaljubiti u Zadruzi i koliko će mu teško pasti izolacija s nepoznatim ljudima.

– Za početak pozdrav cilom Zadru i okolici. Kao što ste me pitali, tako je, otac mi je porijeklom iz Zadra, točnije Sukošana. Nažalost, slabo posjećujem kraj, bio sam par puta, ali da imam malo više vremena sigurno bih bio češće ovdje, kaže Ante kojem kamere neće predstavljati nikakvu neugodnost.

– Istina, show traje devet, deset mjeseci tako da nadam se da ću izdržati i dat ću sve od sebe da idem do kraja. Najviše će mi nedostajati moja obitelj, prijatelji i naravno moj auto, ha, ha. Seks, svađe, intrige to je sve smisao showa tako da se naravno isto očekuje i od mene. Što se tiče bližnjih i gledanja moje intime preko kamera, i seks i ostale stvari već su imali prilike gledati u realityiju Farma u kojem sam bio, tako da sam opušten, zagrijan i nemam neugodnosti.

Na pitanje je li se u Zadruzi spreman zaljubiti, tek kratko odgovara.

– Trenutno sam slobodnog statusa, međutim sve se može promijeniti, otvoren sam za sve opcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...