Aco Petrović odgovorio na pitanje hoće li preuzeti KK Zadar: “Znam da su navijači sentimentalni i da su im u sjećanju dvije godine mog rada kada smo odlično igrali”

Razgovarali smo s košarkaškim trenerom Acom Petrovićem koji je prije nekoliko dana podnio ostavku na mjesto prvog trenera talijanskog Victoria Libertas iz Pesara. Navijače KK Zadra zanima ima ikakvih izgleda da Petrović ponovno preuzme vruću zadarsku klupu. Košarkaše Zadra sutra će u utakmici 5. kola ABA lige s početkom u 20 sati u Krešinom domu protiv Borca iz Čačka voditi Srđan Helbich.

– Ne, neću preuzeti KK Zadar, to uopće nije realno za očekivati, osim toga nalazim se u izolaciji jer imam sve simptome COVID-a 19, sutra ću saznati rezultat testiranja. Nema smisla podgrijavati vatru u Zadru, kažem još jednom, ne dolazim u Zadar, klub treba ići nekim drugim putem. Znam da su navijači Zadra sentimentalni, da su im u sjećanju one dvije godine moga rada u klubu, kada smo odlično igrali. Onog trenutka kada KK Zadar uđe u probleme, sigurno je da se gleda tko je slobodan na tržištu , ali kažem vam, ne dolazim, jasan je Aco.

Možda imate i neke svoje razloge zašto ne opet u KK Zadar, je li to zbog toga što niste slagali ovu momčad, novac ili nešto drugo ?

– Ne, nije u tome problem, jednostavno bio sam izbornik Brazila, pa ovaj sad iznenadni odlazak iz Pesara. Treba proći jedno određeno vrijeme da se sve skupa resetira, sjedne na svoje mjesto i tek tada ću vidjeti što i kako dalje, veli Petrović.

Novac je veliki problem u KK Zadar, nema ga, a u klubu očekuju i dodatna tri milijuna kuna iz gradskog proračuna.

– Novac je problem, to je istina, ali novca nema u čitavoj hrvatskoj košarci, završio je Aco Petrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...