Cestitka_Uskrs

Poznata Zadranka završava fakultet u 53. godini života: “Na šestoj sam godini”

Emiliji Kokić 53 su godine i na šestoj je godini fakulteta. Uskoro će diplomirati.

Otkrila je kako njezin studij nema veze s glazbom.

”Skroz nešto drugo, mislim da nema šanse da bi me povezali s tim zato i šutim o tome, šesta godina sam sad”, kaže.

U studiranju, baš i svemu ostalom najveća joj je podrška suprug Miljenko Kokot za kojeg se udala 2013. Taj joj je bilo 45 godina.

Emiliji Kokić u svemu što radi, a tako i sada, dok studira, najveća je životna podrška suprug Miljenko Kokot, za kojeg se udala u listopadu 2013. godine u Zadru nakon pet godina veze. Pjevačica je ispričala da sa svojim dragim nije kliknula ‘na prvu’.

‘Dotad sam mislila da brak i nešto takvo uopće nije za mene, teže je kad čovjek ima u tim godinama neke svoje navike, neka svoja životna uvjerenja, ima jako puno stvari u kojima se treba čovjek nadati da će se poklopiti s partnerom. Kad imaš 20, još se možeš prilagođavati ili imaš više tolerancije, tako da smo nas dvoje takvi ljudi koji žele imati dobar odnos, žele imati dobar odnos svatko sa sobom’, izjavila je Emilija za IN Magazin Nove TV.

Otkrila je svoj recept za dobar brak. ‘Važno je da imamo razumijevanja i tolerancije jedno za drugo. Naravno da mi je stalo da na tu vatru našu zajedničku dodajem ja nekakva drva koja će je potpaliti i održavati je da bude lijepa’, smatra pjevačica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...