Puntamičani teško poraženi na Gripama, Vladović: “Igrali smo praktički s pet igrača protiv ABA ligaša”

Košarkaši Sonik Puntamike teško su poraženi u susretu 6. kola HT Premijer lige, u maloj dvorani Gripe pred dvjestotinjak gledatelja, bolji je bio Split koji je na kraju slavio rezultatom 58-99.

Najučinkovitiji u domaćoj momčadi bio je Toni Perković s 21 poenom od čega šest trica, kod Puntamičana najviše je ubacio Ivan Vučić 22 poena.

Četvrti je ovo poraz igrača Stipe Kuliša, dok je Split upisao petu pobjedu, u idućem kolu u subotu 23. listopada Puntamika je u Jazinama domaćin Zaboku.

Pomoćni trener Puntamike Jakov Vladović je bio realan nakon poraza, jer su nedostajali ozlijeđeni kapetan Dino Palčić, Marino Šarlija, Luka Tomas i Filip Jošić.

– Posljednji tjedan nismo ni trenirali u kompletnom sastavu, tako da nije ni bilo za očekivati da možemo nešto više napraviti protiv Splita. Igrali smo dobro prvih petnaestak minuta, trudili se i borili, ali naša skraćena rotacija nas je došla glave. Igrali smo praktički sa pet igrača protiv ABA ligaša, koji je ipak za jednu razinu kvalitetniji od nas, moramo se okrenuti momčadima ravnima sebi, prva prilika je iduće kolo i Zabok kući. Naši igrači su svi redom dobri momci, sigurno neće klonuti duhom, to njima jednostavno nije u naravi i nisu takav karakter. Želja mi je da napokon zaigramo kompletni, jer su nas ove ozljede doslovno pokosile, završio je Jakov Vladović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...