Ražnatović: “Mijović neće postati novi trener KK Zadra”, Velić: “Voljan sam prihvatiti posao, volim sredine gdje je prisutan adrenalin”

Sve je jasno, Crnogorac Petar Mijović neće postati novim trenerom KK Zadra, potvrdio nam je to njegov manager Miško Ražnatović, koji nam je otkrio i razloge.

– Mijović je tek prije desetak dana raskinuo ugovor sa poljskim SLASK Wroclawom,  a razlog zašto nije preuzeo klupu KK Zadra vam ne smijem reći, dakle, ponavljam, Mijović definitivno neće biti novi trener KK Zadra, jasan je Ražnatović.

Kontaktirali smo i Ivana Velića, nekadašnjeg trenera Cibone, koji nam je otvoreno rekao što za njega predstavlja grad košarke.

– Zadar je uvijek bio klub u mojim snovima, to je izazov, ali da li ću ja postati trener momčadi to ne ovisi samo o meni. Naravno da sam voljan prihvatiti posao trenera Zadra, ali da bi se to realiziralo moramo sjesti i razgovarati. Bio sam i u Ciboni, a sigurno da mi je san biti trener i u drugim velikim klubovima, pa tako i u Zadru. Volim sredine gdje je prisutan adrenalin i pritisak, toga se ne bojim, završio je Ivan Velić.

 
ivan velićkk zadarmiško ražnatovićtrener